Troijalaiset julkaisivat 2012 rosterinsa

jefumaster 30.4.2012 14:26 Ei kommentteja

Turku Trojans on tänään julkaissut kauden 2012 rosterinsa. Joukkueessa on tässä vaiheessa 37 pelaajan nimet. Aiemmin ilmoitettuun miehistöön on saatu terästystä mm. kaivatulle linjapelaamisen alueelle. 

Linjamiehistöön on aiemmin ilmoitettujen seitsemän pelaajan lisäksi ilmoitettu Heikki Nevalainen (Trojans), Tony Nousiainen (Wolves), Jussi Pitkänen ja Jouni Revo (Trojans). Positiivinen tilanne joukkueella on myös pelinrakentajan tontilla. Rosteriin on ilmoitettu aloittavan Joonas Anderssonin lisäksi peräti kaksi back up pelaajaa, korkeakoulu-jefusta, sekä Wolvojen junnuista kokemusta hankkinut Mikko Nyman ja U17 maajoukkueessa takamiehenä pelannut Teemu Thorström.

Joukkueen tavoitteeksi päävalmentaja Pauli Ojanen ilmoitti jo aiemmin Gridiron-haastattelussaan Play Off-paikan. Tavoite on korkealla ja edellyttää mm. jenkkivahvistusten onnistumista. Huonosta tuurista tuolla sektorilla kärsineet turkulaiset saavat kentälle kaudelle 2012 heti avaukseensa kaikki sallitut kolme jenkkipelaajaa: Puolustuksen takakentälle Clemson Universityn Haydrian Lewisin, tukimiehistöön Wingate Universityn Shawn Blountin sekä toisen Clemsonilaisen, keskushyökkääjä Sadat Chambersin.

Viime kauden Trojans-miehistöstä odottelen ainakin itse minne ilmestyy Ville Vene jos vielä uraansa jatkaa?

Trojans rosteri: http://www.turkutrojans.com/vaahteraliiga/joukkue/

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi