Kesän kuvat Gridironissa

Tuomo Tomperi 29.4.2012 10:52 7 kommenttia

Gridiron Darkroom on uusi kuvapalvelumme, josta löydät kesän parhaat otokset.

Uuden kuvapalvelun julkistuksen yhteydessä Gridiron Network on sopinut yhteistyöstä Touchdown.fi:n kanssa. Touchdown.fi on vastannut jo useamman vuoden maan kattavimmasta kuvatarjonnasta. Löydät myös Touchdown.fi:n laadukkaat kuvat jatkossa Gridironista. Olemmekin syystä todella tyytyväisiä tulevasta yhteistyöstä!

Gridiron Networkin muista palveluista poiketen tarvitset Darkroomin selaukseen rekisteröidyt tunnukset. Ei kuitenkaan hätää, sillä tunnukset saat muutamassa minuutissa tästä linkistä. Samoilla tunnuksilla voit kuvien selaamisen lisäksi osallistua keskusteluun sivustolla kommentoimalla tai kirjoittamalla keskustelupalstalle. Voit rekisteröityä joko omalla nimellä tai nimimerkillä. Luonnollisesti jo olemassaolevat tunnukset Gridironiin käyvät myös Darkroomiin.

Muut Networkin palvelut pysyvät jatkossakin avoimina myös ilman tunnuksia!

Käy tutustumassa uuteen palveluun ja kerro mielipiteesi! :) Kehitysideoita otetaan vastaan.

Siirry: Gridiron Darkroom

Kommentoi

  • Hienoa, Gridiron.fi paranee tämän johdosta entisestään!

  • Selvennetään siis vielä: jos sinulla on ennen tätä päivää jo ollut tunnukset ja profiili Gridironiin, et tarvitse uusia tunnuksia :) Samat tunnukset käyvät joka paikassa! Myös 2minuutinvaroitus.com:n vanhan foorumin tunnukset käyvät Gridironissa – ja siten myös Pimiössä.

  • Tämä on erinomainen uutinen. Suomalaisen jefu-kuvaamisen taso on todella korkea ja jos vertaa vaikka Calanda Broncosin sivulla olevia ottelukuvia niin uskon, että viikon päästä kuvien suhteen viemme sveitsiläisiä 100-0.

  • Gridiron.fi paranee vaan vanhetessaan. :)

  • Päivitimme pikkaisen kuvapalvelun ulkoasua ja lisäsimme uusia kuvia. Darkroom on avoinna myös muille kuvaajille! Jos kuvaat enemmänkin, ota yhteyttä gridironfistaff@gmail.com niin voidaan katsoa asiaa lisää :)

  • Tuleeko tuonne muuten jossainvälissä minkäänlaista hakutoimintoa? Ens syksynä tuol voi jo olla aika monta kuvasarjaa.

  • Hyvä huomio. Kaikissa Gridironin palveluissa on hakutoiminto oikeassa ylänurkassa ”Kirjaudu ulos”-linkin vieressä. Sitä kautta voi hakea esim. hakusanalla ”roosters”.

    Yksittäisen gallerian sivuilta löytyy nyt myös kategoriat, joihin se kuuluu. Eli esim. http://darkroom.gridiron.fi/a-nuoret-u21/ tai http://darkroom.gridiron.fi/2011/