Broncos istutti tähtiään voittopelissään

jefumaster 29.4.2012 22:42 Ei kommentteja

Calanda Broncos otti kauden neljännen voittonsa Sveitsin NLA:ssa. Wolverinesin euro-vastustaja nujersi tällä kertaa Basel Gladiatorsin lukemin 33-14.

Sveitsin mestarijoukkueen valmentaja Geoff Buffum istutti EFL-ottelussa loistaneita DJ Wolfea, sekä QB Marko Glavicia koko ottelun sivurajalla. Syyksi tähän Buffum tunnusti viikon päästä edessä olevan Wolverines-kohtaamisen. Ottelun tähdeksi nousi keskushyökkääjä Tino Muggwyler kolmella teedeellään. Sunnuntain erikoisuuksina olivat kahteen kertaan epäonnistunut lisäpistepotku, sekä Broncosin 48 vuotias kolmos pelinrakentaja Patrick Moore, joka sai ensimmäistä kertaa kaudella peliaikaa. Broncos potkaisija Holger Hempel oli potkaissut ennen sunnuntaita peräti 28 lisäpistepotkua virheettömästi haarukkaan, nyt epäonnistumisia kertyi peräti kaksi. Suurimman osan pelistä Broncos peluutti pelinrakentajan paikalla Steve Valentinoa.

Broncos nähdään seuraavan kerran kentällä tulevana lauantaina 5.5. Vantaan ISS-Stadionilla EFL-karsintasarjan toisessa osaottelussaan Helsinki Wolverinesia vastaan. Ensimmäisen ottelun jälkeen Sveitsiläiset ovat edellä pistein 49-6. Kahden ottelu yhteistulos ratkaisee jatkopaikan.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi