Kokemusta Trojansin takakentälle

jefumaster 25.4.2012 13:22 Ei kommentteja

Trojans jatkaa vahvistumistaan kevään edetessä. Viikon toinen paluumuuttaja on puolustuksen takamies Arttu Koivisto

Aiemmin tällä viikolla julkaistun Tomi Myyrän (OL) lailla Koivisto kuului Trojansin maineikkaaseen vuoden 2003 mestaruusjoukkueeseen. Kaudelle 2012 Trojansin takakenttä on vahvistunut merkittävästi Roostersista palanneen Seikko Vennelän sekä Clemson Universityn Haydrian Lewisin myötä. Vennelän ohella myös Koivisto on historiansa aikana ehtinyt pelata myös Roostersissa.

Uutisesta Trojansin sivulla: http://www.turkutrojans.com/uutiset/news.php?id=3278

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi