EFL-ottelun lippujen ennakkomyynti Lippupalvelussa

jefumaster 25.4.2012 15:03 Ei kommentteja

Helsinki Wolverines julkaisi tänään hyvän uutisen kaikille EFL-otteluunsa saapuville jefu-faneille. Ottelun pääsylippuja voi ostaa nyt myös Lippupalvelun nettisivuilta, sekä palvelupisteistä.

Moni elokuun Vaahteramaljaan saapunut koki ikävän yllätyksen jonottaessaan Sonera-Stadionin pääsylippua vielä Kick Offin aikana. EFL-ottelun jonotuksen välttää parhaiten ostamalla liput ennakoon Lippupalvelusta. Ottelu pelataan 5. toukokuuta Vantaalla ISS-Stadionilla. Kick Off aika on 18.00. Saavu ajoissa paikalle.

Lisätietoja ja ostokset Lippupalvelun sivuilta: http://www.lippupalvelu.fi/event/Eurobowl-2012-lippuja/ISS0505B

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi