Rosenbaum Seinäjoelta Kouvolaan

Gridiron Staff 23.4.2012 11:08 Ei kommentteja

Kouvola Indians vahvistuu ensimmäisen siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä viime vuonna Vaahteraliigassa Seinäjoki Crocodilesin joukkueessa SM-hopeaa voittaneella englantilaisella Brett Rosenbaumilla.

Tukimiehen tontilla pääasiassa 2011 pelannut Rosenbaum kirjautti kymmenessä runkosarjan ottelussa 21 solotaklausta ja 19 avustettua taklausta, joista viisi päättyi vastustajan aloitusviivan huonommalle puolelle. Rosenbaum oli joukkueen viidenneksi paras taklaaja.

Rosenbaum viimeisteli Vaahteraliiga-kaudellaan myös kaksi maalia keskushyökkääjänä.

Viime talve Rosenbaum pelasi Australiassa voittaen siellä Perth Blitz -joukkueessa mestaruuden.

Indiansin päävalmentaja Freddie Weinke on ajatellut peluuttavansa Brettiä tukimiehen ja keskushyökkääjän tontilla.

– Olen keskustelut hänen AFL2 valmentajansa kanssa. Monipuolisena pelaajana voimme käyttää häntä puolustuksessa takakentällä tai tuoda hänet nk. boxiin tai hyökkäyksessä pallonkantajana tai blokkaajana. Uskon että hänen avullaan voimme voittaa muutamia pelejä, Weinke selventää.

Kouvola Indiansin edustusjoukkueessa pelaavat myös pelinrakentaja Nick Gauthier ja DB Ryan McGuinness. Vahvistukset saapuvat Kouvolaan toukokuun puolivälissä. Indiansin kausi alkaa sunnuntaina 27.5. vieraspelillä sarjanousija Pori Bearsia vastaan.

Kommentoi