Lasse Kankaanpää Crocodilesiin

Gridiron Staff 23.4.2012 12:31 Ei kommentteja

Puolustuksen linjamies Lasse Kankaanpää (193cm/115kg) siirtyy Rajaritareista Crocodilesin vahvuuteen kaudelle 2012.

Kankaanpää on urallaan tähän asti edustanut Tampere Saintsia (2007-2010) ja kausi 2011 kului Ritareiden vahvuudessa. Hän on ollut maajoukkueringissä viime EM-kisoista (2010) alkaen.

– Lasse on oiva lisä meidän jo ennestään urheilulliseen puolustukseen. Lasse kävi talvella Crocodilesin leirillä ja kaikesta tekemisestä näki, että tosissaan ollaan ja kunnossa, Crocojen Juha Laitola kommentoi.

– Olen vakuuttunut omien kokemusteni ja viime kauden pelaajien kertomusten perusteella Crocodilesin organisaatiosta ja joukkueen kilpailukyvystä sekä erityisesti Coach Wardin linjavalmennuskyvyistä. Toki myös siivilipuolen asiat vaikuttivat valintaan, mutta näin myös Coach Wardin alaisuudessa pelaamisen erinomaisena mahdollisuutena kehittyä henkilökohtaisellakin tasolla, Kankaanpää kertoo.

– Joukkuetasolla tavoitteena on ehdottomasti mestaruus. Henkilökohtaisesti koen Crocodilesin puolustuksen systeemin soveltuvan itselleni täydellisesti. Kausi 2012 toimii siten myös hyvänä mahdollisuutena antaa näyttöjä ja kehittyä hyvässä valmennuksessa vuoden 2014 EM-kisoja silmälläpitäen.

Kommentoi