Riski joka toteutui täysimääräisenä – Supi sivussa koko kauden

jefumaster 20.4.2012 10:21 2 kommenttia

Kirjoitin A-junnukauden alla jutun suuresta riskistä, jonka Jyväskylän Jaguaarit ottavat peluuttamalla vaahteraliigajoukkueensa ja maajoukkueen pelinrakentaja Santeri Supia A-nuorten SM-sarjan otteluissa. Nyt tuo riski toteutui ikävällä tavalla.

Santeri Supi loukkaantui U21-sarjan avausottelussa Helsingin Velodromilla. Tänään Jaguaarit on tiedottanut Supin vamman vakavuudesta. Aivotärähdys tulee pitämään nuoren pelinrakentajan poissa kentältä koko sarjakauden ajan. Inhimilisen draaman ohella avaavan pelinrakentajan loukkaantuminen asettaa seuran liigajoukkueen vaikeaan asemaan. Joukkue on jo ehtinyt kiinnittämään kaikki jenkkivahvistusten paikat joukkueessaan. Edustusjoukkueensa pelinrakentajatilanteestaan Jaguaarit lupaa tiedottaa enemmän viikon kuluessa.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

  • Tuo loukkaantuminen tässä vaiheessa saattoi olla Jaguaareille onnekas. Nyt on paremmin aikaa uuden QB:n valintaan ja joukkueen kuvioihin sisäänajamiseen rauhassa. Mikäli loukkaantuminen olisi tapahtunut Vaahteraliigan alkukierroksilla olisi koko kausi voinut olla siinä.

    Ja tarkennukseksi että Supin kannaltahan tuo loukkaantuminen oli erittäin ikävää. Toivottavasti kuntoutuu tuosta kunnolla.

  • Mutta haastava paikka tuo on kun jenkkikiintiö on jo täytetty, kahden passin miehiä ei liiemmin ole tarjolla eikä kotimaisedssa jefussa lainata toisille pelaajia kuten kiekossa (esim. Roosters Sandhua tms…). Tietysti jonkun niistä jo hankituista jenkeistä voi laittaa pihalle tai treidata eteenpäin. Onko kellään enää tilaa rosterissaan jenkille? Muistaakseni Taft ja Butchers on vielä ilman kolmattaan.