”Kohtaamme puolet Suomen maajoukkueesta”

jefumaster 19.4.2012 18:57 Ei kommentteja

Calanda Broncos kertoo nettisivuillaan kohtaavansa puolet Suomen maajoukkueesta Helsinki Wolverinesin saapuessa lauantaina Broncosin kotikentälle alppien katveeseen Sveitsin Churiin.

Torstaina julkaistussa artikkelissa sveitsiläiset kiinnittävät erityisen huomion Wolvojen linjamiesten kokoon. Karri Kuuttila nostetaan artikkelissa esille jättiläisenä, mutta joukkueessa on huomattu olevan muitakin suurikokoisia pelaajia. Wolvojen hyökkäyslinjan keskipaino on 130 kiloa ja pituuttakin miehillä on keskimäärin 189 senttimetriä. Joukkueella tuntuu olevan vaikeuksia scoutata Wolvoja puhtaasti rosteria lukemalla.

Gridiron pyrkii seuraamaan EFL-ottelun etenemistä realiajassa. Toimituksemme on saanut alustavia lupauksia realiaikaisesta tulostiedottamisesta kentän laidalta, joten katsotaan miten yksityiskohtaista tietoa pystymme tarjoamaan lukijoillemme lauantaina sivullamme.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi