Tony Lehtola Crocodilesiin

Gridiron Staff 16.4.2012 9:58 Ei kommentteja

Hyökkäyksen linjamies Tony Lehtola (192cm/130kg) siirtyy kaudeksi 2012 Helsinki Wolverinesista seinäjokisten vahvuuteen.

Tonylla on hyvä kokemus lajista, sillä alkava kausi on järjestyksessään viidestoista. Lehtola on urallaan edustanut Roostersia, Wolverinesia ja Saintsia. Kausi 2004 vierähti Espanjassa. Tonylla on myös edustuksia Suomen maajoukkueessa.

– Olen tyytyväinen sopimukseen Tonyn kanssa. Hän tuo kokoa ja kokemusta meidän O-lineen. Tulemme tällä kaudella ajamaan muutaman nuoren lupaavan linjamiehen Vaahteraliigan vauhtiin ja tässä kohtaa Tonylla on annettavaa nuorille pelaajille, Crocodilesin Juha Laitila kommentoi.

– Uudet haasteet uudessa joukkueessa herätti vielä kiinnostuksen. Kuitenkin Seinäjoella on erittäin kilpailukykyinen joukkue ja halu ottaa selvää, ovatko ne häjyt oikeesti kovia jätkiä. Henkilökohtainen tavoite tälle kaudelle on auttaa mahdollisuuksieni mukaan joukkuetta menestymään ja toivottavasti nostamaan pokaali kauden loputtua ilmaan eli mestaruutta lähdetään hakemaan, Lehtola itse kommentoi.

Kommentoi