Broncos menetti kenraaliharjoituksensa

jefumaster 14.4.2012 14:01 Ei kommentteja

Sveitsin NLA:n sunnuntaiksi suunniteltu ottelu Calanda Broncosin ja Winterhur Warriorsin välillä on peruutettu. Warriorsin kotikenttä ei ole huonojen keliolosuhteiden takia pelikunnossa ja ottelu joudutaan siirtämään tulevaisuuteen tuntemattomaan ajankohtaan.

Wolverines valmennus kiittää varmasti hyvää tuuriaan siitä, ettei scouttaus-reissua säästetty viimeiseen mahdolliseen ajankohtaan tulevalle sunnuntaille. Kari Leivojan johtama vakoilutiimi seurasi Broncosin voitto-ottelua pääsiäisviikonlopuna Churissa. Calanda Broncos on pelannut NLA:ssa murhaavalla teholla tehden kolmessa ensimmäisessä ottelussaan 182 pistettä. Vastustaja on päässyt kolmessa ottelussa Broncos-maalialueelle vain kahdesti.

Sveitsin muukalaislegioonana tunnetun Calandan 26 teedeelle löytyy tilastoista 12 tekijää. eniten maaleja on kahminut itselleen amerikkalainen Steve Valentino, jonka viidestä maalista kolme on tehty potkujen palautuksista. Toiseksi eniten pisteitä Broncosille on tehnyt saksalainen potkaisija Holger Hemper joka ei ole epäonnistunut kertaakaan potkaisemistaan 26 extra pointista. Neljän maalin miehiä joukkueesta löytyy kaksi, itävaltalainen WR Christian Steffani, sekä kahteen suuntaan pelaava jenkki DJ Wolfe. Joukkueen kanadalais-sveitsiläinen QB Marco Glavic on onnistunut heittämään pallon vastustajan maalialueelle kymmenen kertaa. Puolustajista tukimiehet Sunny Lamprecht, sekä kirgiisialainen Mustafa Behar, ovat onnistuneet kantamaan syötönkatkonsa maaliin. Kovalla kohulla joukkueeseen siirtynyt, Sveitsin parhaana keskushyökkääjänä pidetty Tino Muggwyler ei ole onnistunut maalinteossa kuin kerran.

Calanda Broncos hyökkäyslinjassa pelaava suomalainen Iiro Luoto kertoi Gridiron- haastattelussaan joukkueensa olevan tällä hetkellä NLA:ssa täysin omaa luokkaansa. Sarjassa löytyy myös toinen puhtaan pelin joukkue, Zürich Renegades, joka on voittanut molemmat pelaamastaan kahdesta ottelusta. Luoto kuitenkin uskoi joukkueensa vuonna 2009 alkaneen voittoputken jatkuvan läpi kauden.

Seuraavan kerran Broncos nähdään kentällä 21. päivä huhtikuuta Helsinki Wolverinesin saapuessa Churin stadionille taistelemaan jatkopaikasta Eurobowl-turnauksessa.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi