Pohjoisen naiset pelasivat harjoitusottelun

Gridiron Staff 9.4.2012 20:50 Ei kommentteja

Pääsiäisviikonloppuna 7.4. Seinäjoen naiset saapuivat vieraaksi Ouluun.

Aamusta pidettiin yhteistreenit, joissa oli kolmelle eri pelipaikalle paikkakohtaista treeniä. Lopuksi harjoiteltiin 7vs7 ja inside runia. Aamun treeni oli lämmittelyä iltapäivän kaksituntiseen scrimmage-otteluun. Molemmilla oli pelaajia suunnilleen saman verran – noin puolentoista kentällisen verran. Peli pelattiin 10 hyökkäystä kerrallaan, jonka jälkeen vaihdettiin hyökkäysvuoroa. Lights oli päässyt treenaamaan scrimmagea jo edellisenä viikonloppuna seuran C- ja D- junnuja vastaan. Crocoilla oli ollut pieni treenitauko ennen ottelua harjoituskentän puuttumisen vuoksi.

Lightsin hyökkäys näytti paremmalta verrattuna junnuja vastaan pelattuun otteluun, mutta hiomista löytyy vielä sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Crocojen vikkelän RB:n kanssa piti olla tarkkana ja aukot piti tukkia nopeasti. Lights pääsi juoksemaan pohjiin useamman kerran, mutta Crocojen hyökkäys pysäytettiin viimeistään puolikenttään.

Lightsin hyökkäys toimi tutun juoksupelin lisäksi myös ilmateitse. Palloa liikutettiin useaan otteeseen myös heittämällä. Hyviä suorituksia esitti useampi pelaaja. Crocodilesin hyökkäyspeli nojasi selvästi enemmän juoksuun monivuotisen pelinrakentajan puuttuessa kokoonpanosta. Ottelussa molemmat joukkueet pääsivät harjoittelemaan myös runsaasti taklauspeliä, jonka varmuudessa Oulu oli lauantaina selkeästi vahvempi. Scrimmage oli tärkeää harjoitusta molemmille joukkueille tulevaa kautta ajatellen!

Kommentoi