Jaguaareille kaivattu jatkosopimus linjaan

jefumaster 8.4.2012 13:42 Ei kommentteja

Jaguaarit on saanut vahvistusta edelleen kapeaan linjamiehistöön Markus Blombergin tehdessä jatkosopimuksen joukkueensa kanssa. Blombergin myötä joukkueen linjamiesten lukumäärä nousee seitsemään pelaajaan.

Jyväskyläläiset ovat muiden pelipaikkojen osalta saaneet rivejään kilpailukykyiseen kuosiin. Blombergin jatkosopimuksen ohella Jaguaarit julkasivat Nothern Lightsista siirtyvän keskushyökkääjä Mika Nissisen, sekä Rajaritareista siirtyvän laitayökkääjä Simo Suurkuukan sopimukset. Jos linjamiehistöön saadaan kauden lähestyessä täydennystä, voidaan joukkueen rosteria pitää edelliskaudesta selkeästi vahvistuneena. Sopimukset julkaistiin Jaguaarien nettisivuilla 8. huhtikuuta.

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi