Broncos jatkaa murskajaisiaan Sveitsissä

jefumaster 8.4.2012 9:45 Ei kommentteja

Wolverinesin tuleva euro-vastustaja, Calanda Broncos jatkoi kolmannessa ottelussaan maalijuhlaansa Bernin Grizzliesin kustannuksella aloitus-kick offista alkaen. Ensimmäisen maalin kirjasi tilastoihin 85 jaardia vastustajan aloituspotkua palauttanut jenkki wr/qb Steve Valentino. 

Broncos tehtaili ottelussa kolme juoksumaalia, neljä heittämällä tehtyä, sekä tuon yhden palautuksesta saadun täysosuman. Vastustaja Grizzlies onnistui pisteiden teossa ainoastaan kertaalleen kaunistellessa kolmannen neljänneksen lopulla ottelun lopputulokseksi 56 -3. Ottelua seurasi Churissa 450 katsojaa.

Broncos puolustus on osoittanut kovuutensa päästämällä kolmessa pelatussa ottelussa ainoastaan kahteen kertaan vastustaan maalialueelleen. Tilastoja yksilösuorituksista ei ole tarjolla vastaavalla tavalla kuin SAJL:n sivuilla Vaahteraliigassa. Calandan hyökkäys on tehnyt teedeen jo 26 kertaa ja jokaisessa pelaamassaan ottelussa vähintään yksi vastustajan potkupeli on palautettu maaliin saakka. Joukkueen maaliero on murskaavat 182-19.

Broncoilla on vielä yksi sarjaottelu ennen Wolverinesin kohtaamista 21.4. Ahmojen manageri, Peetja Mannila sanoi haastattelussaan joukkueen scouttaamisen toteutuvan ottelunauhojen perusteella. Tehtävä tulee olemaan haastava, koska tähän mennessä Broncos on antanut vaihtomiehistölleen runsaasti peliaikaa otteluiden ratkettua ensimmäisen neljänneksen aikana ja todellista iskukykyä ei ole vielä tarvinnut paljastaa. Hyökkäyspelaajista kolmen ottelun perusteella huomio kannattaa kiinnittää kuitenkin kanadalais-sveitsiläiseen pelinrakentaja Glaviciin, wr Steve Valentinoon, sekä keskushyökkääjänä urakoivaan jenkkitukimieheen, DJ Wolfeen.

 

 

 

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi