Calanda Broncos jatkaa puhtaalla pelillä Sveitsissä

jefumaster 2.4.2012 9:34 Ei kommentteja

Helsinki Wolverinesin euro-vastustaja jatkoi murskaavaa tahtiaan Sveitsin sarjassa. Kauden toisessa ottelussaan Calanda Broncos dominoi kentällä ja voitti vieraissa Bienna Jetsin selkein lukemin 16-56. Kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Broncos on onnistunut maalinteossa jo 18 kertaa.

Broncos aloitti pelinsä tehokkaasti pallon molemmin puolin. Omalta 20 jaardin linjalta lähtenyt ottelun ensimmäinen draivi päättyi kuudella pelillä vastustajan maalialueelle. Bienna Jetsin vastaus jäi vaatimattomaksi. Broncos puolustus näytti vaarallisuutensa onnistumalla katkaisemaan Jetsin heittopelin ja palauttamalla intterin maaliin saakka. Vastustaja pudotettiin lopullisesti polvilleen palauttamalla maalia seuranneen ja punttiin päätyneen Jetsin toisen hyökkäysvuoron lentopotku kolmanteen kertaan Jets maaliin. Ottelun kolme ensimmäistä draivia (joista kaksi Jetsin ”omistamaa”,) päättyivät kaikki Calanda Broncosin touchdowniin. Joukkue onnistuikin takomaan ensimmäisen puoliajan aikana taululle selkeät lukemat 0-49, vaikka toisella neljänneksellä peliaikaa annettiin runsaasti joukkueen nuoremmalle kaartille.

Toisella puoliajalla Broncos vaihtoi kentälle enemmänkin kakkosmiehitystään. Mm. pelinrakentajaksi vaihdettiin erinomaisen ensimmäisen puolikkaan pelanneen kanadalais-sveitsiläisen Marco Glavicin tilalle laitahyökkääjänä pelannut jenkki Steve Valentino. Broncos onnistui back up-miehilläänkin pitämään Bienna Jetsin kurissa ja voitti ottelun lopulta selkein lukemin 16-56.

Ainakaan tämä ottelu ei soveltunut Wolverinesille hyväksi scouttauksen kohteeksi. Broncos antoi avokätisesti peliaikaa nuorille pelaajilleen ykkösmiehityksen nauttiessa kentän laidalla back up miesten ilotulituksesta. Calanda Broncos on aloittanut kautensa vahvasti. Wolverines-näkökulmasta tätä voi tarkastella kahdesta kuvakulmasta. Broncos on toki saanut pelituntumaa reippaasti, mutta saattaa tuudittautua liialliseen hyvänolontunteeseen helppojen voittojensa myötä. Broncos on hävinnyt viimeksi Sveitsin liigan ottelunsa kaudella 2009.

 

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi