Wolvojen euro-vastus murskaava kotiavauksessaan

jefumaster 27.3.2012 16:52 Ei kommentteja

Helsinki Wolverinesin Eurobowl- avausvastustaja Calanda Broncos aloitti liigakautensa Sveitsissä murskaavasti. Avausottelussaan Broncos pieksi vastustajansa, sarjanousija Winterhur Warriorsin puhtaasti 70-0.

Ottelua seurasi Broncosin kotikentällä Churissa 770 katsojaa. Tilastojen mukaan joukkueen hyökkäys onnistui tasapainoisesti tehden 10 touchdownista 5 juosten ja kolme heittopeleillä. Yksi maaleista syntyi puntin palautuksesta. Myös puolustus onnistui kirjaamaan tilaistoihinsa TD:n maalialueelle yltäneellä syötönkatkollaan. Pisimmän juoksu-TD:n kirjasi nimiinsä joukkueen kahteen suuntaan pelaava jenkkitukimies DJ Wolfe juoksemalla 78 jaardin maalin. Joukkueen saksalainen potkaisija, Holger Hemper onnistui kaikissa kymmenessä lisäpistepotkussaan virheettömästi. Ohessa ottelun pisteidentekijät:

25.3.2012 Calanda Broncos – Winterthur Warriors,  lopputulos 70-0 (28-0, 7-0, 28-0, 7-0)

1. Neljännes

TD, 55 jaardin puntin palautus, Valentino – Lisäpiste Hempel 7-0

TD, 1 jaardin juoksupeli Muggwyler – Lisäpiste Hempel 14-0

TD, 17 jaardin heittopeli QB Glavic, WR Steffani – Lisäpiste Hempel 21-0

TD, 1 jaardin juoksupeli Fellberius – Lisäpiste Hempel 28-0

2. neljännes

TD, 4 jaardin heittopeli QB Glavic, WR Maier – Lisäpiste Hempel 35-0

3. neljännes

TD, 78 jaardin juoksupeli Wolfe – Lisäpiste Hempel 42-0

TD, 6 jaardin heittopeli, QB GlavicWR Valentino – Lisäpiste Hempel 49-0

TD, 15 syötön katkon palautus, Mustafa – Lisäpiste Hempel 56-0

TD, 3 jaardin juoksupeli, Eggenberger – Lisäpiste Hempel 63-0

4. neljännes

TD, 3 jaardin juoksupeli Eggenberger – Lisäpiste Hempel 70-0

Wolverines ja Broncos kohtaavat toisensa kaksiosaisessa karsinnassassa ensimmäisen kerran 21. huhtikuuta Churissa. Joukkueiden valmistautumiset euro-otteluun kulkevat eri polkuja. Ennen euro-karsintaa Broncos ehtii pelata kolme Sveitsin sarjan ottelua ja näin saada arvokasta pelituntumaa itselleen. Wolverinesille asetelma antaa mahdollisuuden scouttaamiseen, mutta pelituntumaa kyetään hankkimaan ainoastaan scrimmageista sisähalleissa. Wolvojen kotiottelu pelataan 5.5. Vantaalla ISS-Stadionilla klo 18.00 alkaen.

 

 

Avatar

jefumaster

Yli kolmekymmentä vuotta suomalaisen jenkkifutiksen äärellä, sisällä ja ulkona, sisäpiirissä ja oppositiossa, kentällä, laidalla ja raitapaidassa. Tuolla perspektiivillä tarkastelen kotimaisen jenkkifutiksen ilmiöitä.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi