Gridiron.fi – siis mikä?

Tuomo Tomperi 27.3.2012 15:16 Yksi kommentti

Gridiron.fi on keväällä 2012 julkaistu suomenkielinen uutis- ja yhteisösivu amerikkalaisesta jalkapallosta Suomessa ja ulkomailla. Tervetuloa!

Sivuston uutisoinnin painopiste vaihtelee kulloisenakin ajankohtana käynnissä olevien sarjojen mukaan. Erityinen huomio kohdistetaan silti Suomessa pelattaviin sarjoihin. Toimitus ja avustajat tuottavat sivustolle mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä säännöllisesti.

Keskitetyn uutisoinnin vastapainona sivusto tarjoaa myös laajamittaiset yhteisöllisyysominaisuudet. Käyttäjien on mahdollista osallistua keskusteluun monin eri tavoin. Sivuston tavoitteena on luoda luonteva ja toimiva kanava yhteydenpitoon suomalaisille amerikkalaisen jalkapallon pelaajille ja ystäville.

Gridiron.fi tekee myös tiivistä yhteistyötä 2minuutinvaroitus.com:n kanssa. 2minuutinvaroitus.com on nykyään osa Gridiron Networkia. Suomeksi tämä tarkoittaa sitä, että samoilla käyttäjätunnuksilla voi keskustella molemmissa palveluissa!

Sivusto on syntynyt osana diplomityötäni pitkän kehitystyön päätteeksi, ja sen ominaisuuksia todella on mietitty astetta pitemmälle. Kehitystyö myös jatkuu! Olen tosi kiinnostunut kaikista kommenteista.

Toivon, että pidät näkemästäsi ja annat sivustolle mahdollisuuden. Uskon hartaasti, että se vuorostaan antaa sinulle paljon enemmän takaisin :)

Ystävällisesti,
päätoimittaja Tuomo Tomperi

PS. Jos edustat seuraa tai olet kiinnostunut avustamaan, lue myös tämä kirjoitus.

Kommentoi

 • Kuten moni onkin varmaan jo huomannut, ihan ilman teknisiä ongelmia ei oo tänään selvitty :) Kärsivällisyyttä, pyydän… :)

   /></p>
          	</div>
  </div>
 	<div class=

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *