Kakkosen Power Rankings

Gridiron Staff 26.3.2012 11:50 Ei kommentteja

II-divisioonassa puhaltavat tulevalla kaudella uudet tuulet, kun peräti kolme sarjan viime kauden kärkijoukkuetta nousivat ylemmälle sarjatasolle. Kuka vastaa huutoon?

Kevätkauden rankingeissa kärjessä roikkuvat edelliskaudella korkeammilla sarjatasoilla pelanneet joukkueet. Rajaritarit ja Steelers ovat tottuneet menestymään, vaikka molemmat ovatkin menettäneet viime kauden avainpelaajiaan. Uudet joukkueet Hämeenlinna Huskies, Oulu Northern Lights II ja Päijät-Häme Panthers koettavat varmasti ottaa päänahkoja, mutta millä menestyksellä?

Hyvät naiset ja herrat! Gridiron.fi esittää: 2012 2nd Division Pre-Season Power Rankings Deluxe.

1 Rajaritarit (0-0) Ritarit ovat menettäneet todella monta viime kauden liigajoukkueen pelaajaa, mutta jäljellä on tarpeeksi voittavaa kulttuuria menestykseen kakkosessa. Markku Luodon mahdollinen jatko on avainasemassa.
2 Steelers (0-0) Steelers on poukkoillut viime kaudet divisioonien väliä. Vaikka muutama viime kauden pelaaja menetettiinkin, Steelers tulee voittamaan lohkonsa hyvin todennäköisesti.
3 Falcons (0-0) Falcons yllätti viime kaudella pelaamalla yllättävän tasapainoisen kauden. Tälle kaudelle joukkue on vain vahvistunut. Joukkue tullaan näkemään jälleen pudotuspeleissä.
4 Vikings (0-0) Vikingsia pidettiin muutama vuosi sitten liian kovana kakkoseen, mutta sarjan taso on noussut mukavasti. Vaasaan saadaan kuitenkin vahvistuksia Seinäjoelta farmisopimuksen myötä.
5 Saints (0-0) Viime kaudella alisuorittanut tamperelaisjoukkue tulee parantamaan otteitaan tulevalla kaudella merkittävästi.
6 Pirates (0-0) Jyväskylän kakkosjoukkue törmäsi pudotuspeleissä Falconsiin. Tällä kaudella välieriinkin on hyvät mahdollisuudet.
7 Wolves (0-0) Itä-Suomen ylpeys haastaa jälleen isompansa taistelussa pudotuspelipaikoista. Viime kaudella Wolves jäi täpärästi rannalle – ehkä nyt on toinen ääni kellossa?
8 Panthers (0-0) Uutena joukkueena mukaan tullut Panthers yllätti iloisesti voittamalla järjestämänsä halliturnauksen. Mutta pystyykö joukkue pitämään korkean sijoituksensa myös kauden alkaessa?
9 Bouncers (0-0) Mikkelissä on nopeasti tehty hyvää työtä joukkueen eteen. Loppukaudesta pari näpsäkkää voittoa vienyt savolaisryhmä voi yllättää.
10 Sun City (0-0) Sarjan eteläisin joukkue on palannut takaisin kuvioihin töminällä. Viime kausi meni opetellessa. Pystyykö joukkue tänä vuonna tasaisempaan peliin?
11 Wolverines II (0-0) Europeleihin matkaavan Wolverinesin kakkosjoukkue on aina pieni mysteeri. Pelaajamassaa on, mutta nostetaanko parhaat yksilöt kuitenkin väistämättä liigaan?
12 Scorpions (0-0) Scorpions on ollut aktiivinen kauden jälkeen pelaamalla useammankin harjoituspelin. Tuottaako hyvä valmistautuminen hedelmää tulevalla kaudella?
13 Oakmen (0-0) Raisioon siirtynyt Oakmen on ollut ailahtelevainen. Parin kohtuullisen kauden jälkeen joukkue palasi jälleen keskinkertaisuuteen kaudella 2011. Mitä seuraavaksi?
14 NL II (0-0) Northern Lightsin kakkosjoukkue on kauden alla melkoinen kysymysmerkki. Huhtikuun harjoitusottelu Kuopiossa tulee antamaan suuntaa. Missä linjamiehet?
15 Huskies (0-0) Hämeenlinna Huskies on uusi joukkue kaudelle 2012. Rankings ei anna armoa, mutta toisaalta suunta on vain ylöspäin ;)

Eri mieltä? Sana on vapaa!

Kommentoi