Niclas Carpelan mukaan europeleihin

Gridiron Staff 22.3.2012 23:07 Ei kommentteja

Kouvola Indiansissa kesällä pelaava Niclas “Nesi” Carpelan on tehnyt sopimuksen Helsinki Wolverinesin kanssa kevään europeleistä.

38-vuotias Carpelan on tuttu nimi viime vuosilta I-divisioonassa. Carpelan on Golden Spirit Demonsin hajoamisen jälkeen kiertänyt pelaamassa divaria Kuopio Steelersissä, Helsinki 69ersissa ja Kouvola Indiansissa. Wolverines tulee käyttämään häntä vakuutuksena QB Cedric Johnsonin mahdollisen loukkaantumisen varalta.

Jenkkifutiksen ystävät muistavat hyvin Johnsonin loukkaantumisen Vaahteramaljan toisella puoliajalla. Joukkue pystyi silti pelkästään hyvällä juoksupelillä etenemään tarvittavat jaardit, mutta samaa ei kannattane kokeilla Sveitsin mestarijoukkue Calanda Broncosia vastaan.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *