Aki Rinne jatkaa Porvoossa

Gridiron Staff 22.3.2012 11:16 Ei kommentteja

Butchersin puolustuksen linja vahvistuu kokeneella konkarilla.

Tuleva kausi on Rinteelle Porvoossa kolmas. Mestaruuskauden 2010 jälkeen Butchers koki rajun nuorennusleikkauksen, jonka oletettiin tiputtavan joukkueen pois sarjan kärkikastista. Butchers pelasi kuitenkin erinomaisen runkosarjan nöyrtyen tulevalle mestarijoukkue Helsinki Wolverinesille välierissä tiukan kamppailun jälkeen. Aki Rinne on varmasti erinomainen vahvistus joukkueelle, jolla ei ilmiselvästi ole aikomustakaan tiputtaa tasoaan sukupolven vaihtuessa.

Avatar

Gridiron Staff

Sivuston toimitus. Saattaa sisältää pähkinää.

Muita kirjoituksia samalta kirjoittajalta:

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *