Nick Gauthier on Indiansin ensi kauden pelinrakentaja

Tuomo Tomperi 18.3.2012 11:47 2 kommenttia

Eastern Washington Universityn 22-vuotias kasvatti johtaa inkkarilaumaa ensi kesänä.

Viime kaudella divisioonansa mestaruuden voittanut EWU ei tarjonnut Gauthier’lle uransa aikana paljoakaan peliaikaa, mutta Gauthierille mahtuu kuitenkin yksi aloitus vuonna 2010. Gauthier pelasi ennen EWU-aikojaan Junior College -tasolla Bakersfield Collegessa.

Vaikka peliaika EWU:ssa jäikin Gauthier’lle vähille, ainakin allekirjoittanut pitää Indiansin hankintaa paperilla hyvänä. Junior Collegen kautta peliaikaa tavoitellut Gauthier vaikuttaa päällisin puolin pelaajalta, joka on tulossa Suomeen oikealla asenteella pelaamaan, ei matkailemaan.

Toinen Indiansin ulkomaalaisvahvistus on jo aiemmin julkistettu Ryan McGuinness, jota tullaan käyttämään monipuolisessa roolissa. Indiansin amerikkalaisvalmentaja Freddie Weinke saa tulevalle kaudelle käskytettäväkseen nälkäisen joukkueen, joka varmasti mielii takaisin Spagettimaljaan.

Kommentoi

  • Pelannut yhden kerran aloituksessa vuonna 2010? Ei hyvää päivää. No siinä on taas erinomaiset edellytykset. Se on nähty monen monta kertaa, että ne pelinrakentajat, jotka eivät ole yliopistossa pelanneet eivät kyllä mitään suuren suuria tähtiä ole. Hiljattainhan Oulussa oli se Hawaiin varaquuppa, joka kyllä häikäissyt vaikka hienossa yliopistossa olikin harjoitellut monta vuotta. Kyllä täytyy ihmetellä, millä perusteilla suomalaisjoukkueet valintansa tekee. Siis osa niistä. Muutamat joukkueet selvästi tekevät läksyt, tutkivat taustat ja ehkä jopa kontaktoivat suosittelijoita ennen kuin pistävät nimet paperiin. Toivotaan että olen väärässä ja kaveri osoittautuu pelimieheksi.

  • Uutisen päivämäärä…