Käyttäjäprofiileista

Tuomo Tomperi 15.3.2012 17:25 Ei kommentteja

Kehitystyössä minulle oli aina tärkeää, että Gridironia pystyy halutessaan käyttämään täysin myös ilman rekisteröitymistä. Tunnuksistakin voi kuitenkin olla mukavasti hyötyä!

Suosittelenkin rekisteröitymistä, jos viihdyt sivulla yhtään pitempään! Rekisteröitymällä voit varata oman nimimerkkisi vain sinun käyttöösi. Pääset myös näppärämmin mukaan kommentoimaan, kun omia tietoja ei tarvitse aina täyttää joka kerta uudestaan.

Kirjautumalla saat käyttöösi myös oman käyttäjäprofiilin. Profiilien kautta voi julkaista yleisiä statuspäivityksiä tai vastaanottaa yksityisviestejä. Facebookin ja vastaavien kanssa meillä ei taida aivan resurssit riittää, eikä Gridiron toisaalta ole tarkoitettukaan Facebookin kilpailijaksi. Oman profiilisi avulla voit kuitenkin julkaista mielinmäärin jenkkifutisaiheisia päivityksiä, jotka taatusti kiinnostavat muita! Pelaatko itse? Julkaise vaikka juuri päättyneen ottelun lopputulos, omat statsit ja pikaiset kommentit bussissa kohti kotia. Tiesithän, että Gridironista on tehty myös erityisesti mobiililaitteille optimoitu versio? Uusimmat jutut tarkistat nopeasti vaikka älypuhelimella tai iPadilla!

Samoilla tunnuksilla voi lisäksi kirjoittaa keskustelupalstalle tai 2minuutinvaroitus.com-blogiin.

Saat myös halutessasi sähköpostitse ilmoituksen, kun joku lähettää sinulle viestin tai muuten suoraan mainitsee sinut Gridiron.fi:ssä. Oletusarvoisesti sähköpostia lähtee kaikista tällaisista tapahtumista. Viestien lähetystiheyttä voi säätää omista asetuksista kohdasta Ilmoitukset.

Koko sivuston kantavana ajatuksena on alusta asti ollut yhtenäisyys. Yksillä käyttäjätunnuksilla tulee pärjäämään kaikissa Gridironin tarjoamissa palveluissa tulevaisuudessa, aina. Lupaan partiolaisen kunniasanalla, että jos nyt vaivautuu rekisteröitymään, ei tarvitse heti ensi kuussa olla rekisteröitymässä jonnekin muualle uudestaan!

Kommentoi