Cam Olson Lightsin kippariksi

Tuomo Tomperi 13.3.2012 11:26 Ei kommentteja

Yhdysvaltalainen Cam Olson on oululaisen Northern Lightsin ensi kauden valmentaja. Idahosta kotoisin olevalla Olsonilla on vankka kokemus eurooppalaisesta jenkkifutiksesta.

Viime kaudella Olson luotsasi pariisilaisen Flash de la Courneuven Ranskan mestariksi. Olson on valmentanut aikaisemmin myös Tanskassa ja Itävallassa. Kotimaassaan hän toiminut yliopistotasolla valmentajana Southern Oregonissa, Western Oregonissa ja Idaho State Universityssä. ISU:ssa hän pelasi pelinrakentajan paikalla opiskellessaan liikuntatieteiden maisteriksi vuosina 2001-2004.

Olson on kotoisin samasta osavaltiosta kuin Lightsin kauden 2009 päävalmentaja Cade Ackley.

Olson saapuu Ouluun huhtikuun alkupuolella. Northern Lights on hankkimassa vielä kaksi pelaajavahvistusta. Lightsin monivuotinen puolustuksen lukko Stacey Thomas on viihtynyt Oulussa jo joulusta lähtien.

Kommentoi