Jaguaareille kolmas vahvistus

Gridiron Staff 12.3.2012 10:50 Ei kommentteja

Jyväskylän Jaguaarit vahvistuvat ensi kesänä Willamette Universityn RB Scott Perlinillä.

Aiemmin sopimuksen tehneet tukimiehet Daniel Smithwick ja Harmon Bruno saavat seurakseen tehokkaan Fly Sweep -hyökkäyksen tuntevan keskushyökkääjän. Jaguaarit luottavat tulevallakin kaudella aiemmilta kesiltä tuttuun hyökkäystapaan, jossa luotetaan puolustuksen hämäämiseen uhkaamalla samaan aikaan sekä kiertopelillä että perinteisellä juoksulla keskeltä. Kutsusta riippuen pallo saatetaan ojentaa sivuttaisliikkeeseen lähteneelle laiturille tai käyttää häntä pelkkänä hämäyksenä.

Miami Dolphins hyödynsi samaa konseptia muistuttavaa pelitapaa Wildcat-hyökkäyksessään muutama vuosi sitten, kun Ronnie Brown ja Ricky Williams johdattivat Dolphinsin divisioonan ykkösiksi. Jaguaarit tulevatkin todennäköisesti tulevallakin kaudella menestymään juoksutilastoissa mallikkaasti.

Katso esimerkki Oregon State Universityn tyylinäytteestä vuodelta 2008 tai lue lisää Fly Sweepistä.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *