Tule mukaan Gridironin toimintaan!

Tuomo Tomperi 2.3.2012 16:10 Ei kommentteja

Haussa yhteistyökumppani tai useampikin, tositarkoituksella.

Gridiron.fi tarvitsee vapaaehtoisia toimituksen avustajia jokaisella pelipaikkakunnalla. Oletko mukana paikallisen seuran toiminnassa, tai käytkö usein katsomassa pelejä? Olemme kiinnostuneet kommenteistasi! Myös mielipidekirjoitusten kirjoittaminen vieraskynä-periaatteella on mahdollista.

Avustajan tehtävä sopii hyvin lajin ystävälle, jolla on näkemystä ja kykyä nähdä peli pintaa syvemmältä. Avustajan ääni kuuluu, nimellä tai anonyymisti! Jos olet kiinnostunut avustamaan, ota yhteyttä osoitteeseen gridironstaff@gmail.com!

Seurayhteistyö

Yhteys sivuston toimituksen ja Suomessa toimivien seurojen välillä on elinehto laadukkaan sisällön tuottamiseksi. Olemmekin erittäin kiinnostunut yhteistyöstä kaikkien sarjatasojen seurojen kanssa. Sivustolla näkyvät banneripaikat on tarkoitettu seurojen käyttöön. Osana yhteistyötä seurojen kanssa haluamme tarjota ilmaista mainostilaa sivustolla seurojen yhteistyökumppaneille.

Pyrimme luonnollisesti uutisoimaan kaikista Suomen seuroista, mutta aktiivisuus palkitaan erityisesti laadukkaalla uutisoinnilla ja näkyvyydellä. Ole siis yhteydessä ja aktivoidu!

Esimerkkejä yhteistyöstä: 

  • pelaajien ja valmentajien kommentit
  • ennakot ja otteluraportit
  • haastattelut
  • joukkueen kuulumiset ja tapahtumat (kaudella ja sen ulkopuolella)
  • valokuvat ja video otteluista

Yhteydenotot: gridironfistaff@gmail.com.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *