Äyräväinen liittyy Wolverinesiin

Gridiron Staff 10.2.2012 17:53 Ei kommentteja

Maajoukkuetukimies Santtu Äyräväinen on tehnyt sopimuksen mestarijoukkueen kanssa kaudesta 2012.

Äyräväinen on moninkertainen Suomen mestari Porvoon Butchersin paidasta. Viime kaudella hän pelasi Saksassa edustaen Braunschweig Lionsia.

Tukimiehen sopimus on jälleen uusi kovan luokan vahvistus hallitsevalle Suomen mestarille. Vaahteramaljassa Seinäjoki Crocodilesin kukistanut Wolverines tähtääkin selkeästi ryminällä eurokentille. Äyräväinen on erinomainen lisä jo ennestään maan parhaaseen tukimieskaartiin, johon viime kaudella kuuluivat mm. Anssi Nevalainen, Matti Lottonen ja kokenut Aarno Sjöblom.

Äyräväinen asuu Oulussa, joten hänen tulevan kauden seuraansa on arveltu mielenkiinnolla. Tukimies on tuttu näky Northern Lightsin harjoituksissa, joissa hän on joukkueen mukana harjoittelun lisäksi valmentanut myös Lightsin naisjoukkuetta.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *