Northern Lights julkisti kauden 2012 rosterin

Gridiron Staff 31.12.2011 13:00 Ei kommentteja

Northern Lights lähtee kauteen 2012 tutunnäköisellä rosterilla.

Viime kauden aloittavista poissa on ainoastaan TE Riku Riepula, joka joutuu jättämään ainakin kauden 2012 väliin terveyssyistä. Jo maahan saapuneen Stacey Thomasin harteille jää varsinkin joukkueen heittopuolustuksen kokonaisvaltainen parantaminen talvikauden aikana. Viime kaudellahan Lightsia vastaan oli ajoittain jopa luvattoman helppo heittää. Sairastuvalta takaisin pelihommiin palaavan Niklas Krogeruksen tiedetään omalta osaltaan parantavan takakenttää.

Riepulan puuttuminen näkyy myös Lightsin hyökkäyksessä. Uusi amerikkalaissääntö vähentää myös Lightsin vaihtoehtoja, joten uutta verta oletettavasti kaivataan. Lightsin vuodenvaihteen rosterissa on vain kolme laitahyökkääjää: Aappo Saloranta, Joonas Taina ja Mikko Isteri. Nähtäväksi jää, täydentyykö pelaajaluettelo tältä osin myöhemmin keväällä.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *