Damon Ware valmentamaan 69ersia

Gridiron Staff 23.11.2011 16:28 Ei kommentteja

Yhdysvaltalainen Damon Ware valmentaa Helsinki 69ersia kaudella 2012. Valmentaja Ware on suomalaisille tuttu jo kaudelta 2010, jolloin hän johdatti Oulu Northern Lightsin Spagettimaljaan.

Ware on kokenut valmentaja, joka on tehnyt pitkän uran Yhdysvalloissa eritasoisissa sarjoissa. Kaudella 2011 hän johdatti sveitsiläisen Calanda Broncosin maan mestaruuteen. Warea pidetään tinkimättömänä valmentajana, joka uskoo kovaan työhön ja tuo mukanaan aimo annoksen aitoa jenkkifutiskulttuuria. 69ers on myös Warelle tuttu kaudelta 2010, jolloin Waren joukkue Oulu Northern Lights kamppaili joukkueen kanssa samassa sarjassa.

Waren kausi Oulussa oli pelillisesti kaksijakoinen ja vaiherikas. Joukkue kärsi kaudella epäonnistuneesta pelinrakentajavalinnasta, jonka tuloksena joukkue vaihtoi amerikkaispelinrakentajansa toiseen kesken kauden tilanteessa 1-4. Uuden pelinrakentajan voimin joukkue sai voitettua kuitenkin runkosrarjan kolme viimeistä otteluaan ja selvisi pudotuspeleihin. Välierissä Waren johdattama Lights löi 69ersin Velodromilla. Voitetun välieräottelun jälkeen Northern Lights kuitenkin kärsi tappion Spagettimaljassa Vantaan TAFT:n vieraana.

Kommentoi