TAFT – Ghosthunters

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:07 12

(0-1)

13

(1-0)

16
1 2  
7 6 13
7 9 16

20.5.2017 klo 16:00 Vantaa

Kaari

Ghosthunters tiukkaan voittoon TAFT:sta

Gridiron Staff 21. toukokuuta 2017 17:38

Nokia Ghosthunters avasi II-divisioonakautensa vierasvoitolla Tikkurilassa. Lukemat kirjattiin vieraiden eduksi lukemin 13-16 (7-7).

Lue lisää

Kommentoi

 • Jos Nokian tiedottaja on sama joka on nelosen sarjapäällikkö niin tulos saadaan varmaan elokuussa 2018.

 • 13-16 Gh voitti

 • Onko Nokian velvollisuus tiedottaa jos on Vantaalla peli

 • Sitkeitä ukkoja siellä kyllä paino. Molemmilla alle 20 äijää. Taftilla 18 ja nokialta tuli 15. Loppuun asti oli tiukkaa taistelua

 • Toimiiko Pirkanmaallakin farmisopimus vain yhteen suuntaan vai miten Nokialla ollut pelaajia liikkeellä noin vähän?

 • Pelien välissä pitää olla 4 päivää jos siirretään

 • ”Onko Nokian velvollisuus tiedottaa jos on Vantaalla peli”

  Ei tietenkään, mutta ei se silti ole kiellossa että saa omilla FB-sivuilla heittää sen vajaan kymmenen merkkiä faneilleen. Mutta ei mikään ihme että homma on loppunut Nokialla kuin seinään kun ei näytä nokkamiehiäkään kiinnistavan. Olisiko parempi sitten iskeä rukkaset naulaan ja lähteä vaikka kesälomalle?

  Itse en koskaan ole ymmärtänyt sitä että tehdään asioita puolittain ja vaan sinnepäin. Jos aletaan tekemään niin tehdään sitten sata lasissa, tai ei sitten tehdä ollenkaan.

 • Toki näin. Mutta kaikkien pelaajian ei tarvitse olla pelaavassa kokoonpanossa aiemmassa pelissä, jolloin he voivat pelata alemman sarjatason pelissä.
  Mielestäni farmisopimus toimii silloin vain yhteen suuntaan, jos parhaat pelaajat nostetaan ylemmän sarjatason joukkueeseen mutta ketään ei sieltä saada alemmalle sarjatasolle.
  En Pirkanmaan jefun tilannetta tällä hetkellä tunne mutta ainakin viime kaudella molemmilla joukkueilla oli rosterin koko aika kilpailukykyinen. Toki tilanne voi olla tällä kaudella toinen ja tämä on turhaa spekulointia.

 • Hei
  Jossain vaiheessa näkee ne ihmiset joiden sydän sykki lajille.
  Jotka tekevät pyyteetöntä työt päivästä toiseen .

 • Vajaan viikon päästä se nähdään. Saintsilla lyhyt tauko ja Nokialla peli lauantaina. Itse laitan lanttini sen puolesta että Nokialla on hyvin kapea rosteri edelleen ja farmiavut loistavat poissaolollaan. Tämä siltikin vaikka pyhimyksillä istuu paljon ukkoja penkillä ja heillä olisi suuri tarve taklausharjotteille.
  Milloin näistä farmisopimuksista on alemman tason joukkue hyötynyt?

 • Tuskin tulee Nokia hyötymään yhtään mitään farmihommasta. Tulee pelaamaan pienellä rosterilla loppukauden ja vaivoin tulee jatkamaan kautta. Tulee ottamaan korkeintaan 2 voittoa tällä kaudella.

 • Farmisopimuksessa on muutama rajoittava tekijä. Kuten tuolla jo mainittiin, pelien väli pitää olla 4 päivää. Sitten on sellainen pykälä joka määrää sen, että ylemmän sarjatason joukkueen ”kirjoilla” olevia pelaajia voi pelata alemman sarjatason joukkueessa maksimissaan 3 per ottelu. Toiseen suuntaan ei ole rajaa. Sitä en sitten tiedä, onko ne sivurajalla seisoskelevat saintsin vai gh:n pelaajia. Ainakin omasta mielestäni nämä kaverit, jotka eivät saa peliaikaa tai saavat sitä erittäin vähän, voisivat ihan oma-aloitteisestikin siirtyä gh:n riveihin. Paras tapa kehittyä on kuitenkin itse pelaaminen, ei se sidelinellä seisominen.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *