Gridiron Network
Gridiron.fi Menu

Indians kiinnitti lisää europelaajia (+3 päivitystä)

jefumaster 7. helmikuuta 2013 14:51 @Jefumaster 3 päivitystä Ei kommentteja

Schroeder Kouvolaan Kuva Europlayers

Sarjanousija Kouvola Indians vahvistaa rivejään kahdella euro-vahvistuksella. Kristof Schroeder ja Benjamin Watkins julkaisivat sopimuksensa tänään Europlayers-sivustolla.

Kouvolassa vaahteraliigajoukkueen rakentaminen on vahvassa vauhdissa. Joukkue on kiinnittänyt tähän mennessä rosteriinsa yhteensä neljä ulkomaalaista vahvistusta. Aiemmin sopimuksensa ovat julkaisseet puolalainen linjajätti Dominik Dabrovski, sekä yhdysvaltalainen QB:nkin paikalla viihtyvä Columbus Givens. Tänään ryhmän vahvuuteen ilmoittautuivat ns. kahden passin haltija Kristof Schroeder (TE/DL), sekä hyökkäyksen linjassa pelaaja britti Benjamin Watkins.

Krisftof Schroeder pelasi viime kaudella Itävallassa Salzburg Bullsin riveissä. Yliopistopalloa hän on pelannut University of Puget Soundissa Washintonissa. Yliopistouran kohokohdat ovat Kristofin mukaan jääneet vähiin joukkueen huonon menestyksen takia, mutta omaa monipuolisuuttaan 21 vuotias pelaaja kuvaa profiilissaan näin:

- I have been utilized mostly as a blocking tight end, but when I get the ball, I make myself a downfield threat, and I am not afraid of contact in the open field. I am also capable of playing defensive end.

Benjamin Watkins on Britannian maajoukkueen centteri. Viime kauden 127 kiloinen järkäle pelasi South Wales Warriorssin riveissä. Kookas britti tuo kaivattua varmuutta Indiansin linjan ja tulevan pelinrakentajan väliselle akselille.

Kouvolassa on panostettu päävalmentaja Kari Leivojan lupauksen mukaisesti joukkueen järeän kaluston vahvistamiseen. Kaikki hankitut euro-statuksen pelaajat soveltuvat pelaamaan linjapositioissa. Indiansin rosterissa on tilaa vielä ainakin kahdelle amerikkalaiselle, joten siirtouutisia on odotettavissa Kouvolan suunnalta edelleen kevään aikana.

Päivitykset

Dominic Olney Indiansin neljäs EU-pelaaja

jefumaster 7. helmikuuta 2013 21:30 @Jefumaster Päivitys

Seinäjoki Crocodilesissa ja Helsinki Wolverinesissa takavuosina pelannut britti laituri Dominic Olney täydentää Indiansin torstain vahvistukset trioksi.

Kokenut Suomen kävijä Olney pelasi viime kauden espanjalaisen Sueca Ricersissin miehistössä. Laitahyökkääjän paikan ohella 27-vuotias britti on pelannut ajoittain myös puolustuksen takakentällä. Kausi 2013 tulee olemaan Olneyn neljäs Suomessa. Päävalmentaja Leivojalle Olney on vanha tuttu Wolverinesista kaudelta 2010.

Gridironin tietojen mukaan Indians-miehistöön on liitetty tähän mennessä neljä EU-pelaajaa sekä yksi amerikkalainen vahvistus. Mikäli joukkue on hankkimassa jenkkikiintiötään täyteen, tullaan Kymenlaaksossa näkemään yksi kansainvälisimmistä joukkueista Vaahteraliigassa tulevana kautena. Kouvolan Sanomien nettisivuilla joukkueen ponnisteluja kuvataan näin:

- Indians on tuplannut viimevuotisen budjettinsa, joka on nyt 100 000 euroa. Päävalmentajan lisäksi palkkioita maksetaan ulkomaalaispelaajille. Suurimmaksi osaksi Vaahteraliigassa toimitaan Kummelista tutulla ”artisti maksaa” -teemalla.

Lue myös:

Givensillä ja Schroederilla ei sopimusta Kouvolaan

Gridiron Staff 8. helmikuuta 2013 14:09 Päivitys

Kouvola Indiansiin yhdistetyt Columbus Givens ja Kristof Schroeder ovat ainakin toistaiseksi ilman sopimusta joukkueeseen.

Indians ei ole vahvistanut Givensin ja Schroederin sopimuksia omilla verkkosivuillaan tai uutisoinnissaan. Epäilemättä keskusteluja pelaajien ja seuran välillä on käyty, mutta tieto tehyistä sopimuksista ei pidä paikkaansa. Tilanne kuitenkin elää, joten ei ole lainkaan poissuljettua, etteikö jompikumpi tai molemmat pelaajista nähtäisi ensi kesänä Kouvolassa. Ainakin toistaiseksi kummallakaan pelaajista ei kuitenkaan ole sopimusta Indiansin kanssa.

Kouvola Indiansin Mika Lindholm yhtyi kysyttäessä ajatukseen, että tapauksessa on ollut kyse enemmänkin pelaajien yli-innokkuudesta. Europlayers tarjoaa pelaajille mahdollisuuden julkistaa sopimuksia ilman seuran hyväksyntää. Indians on ilmoittanut lähettäneensä aiheesta kehitysehdotuksen Europlayersille.

Myös toinen suomalaisseura Helsinki 69ers joutui hieman vastaavaan tilanteeseen marraskuussa serbialaisen Ivan Pavlovicin julkistaessa solmineensa sopimuksen helsinkiläisseuran kanssa. 69ers ei ole kuitenkaan ottanut kantaa Pavlovicin tilanteeseen tai julkistanut hänen nimeään pelaajaluettelossa.

Schroederin ja Givensin sopimukset julki

Tuomo Tomperi 12. helmikuuta 2013 10:38 @tuomo29 Päivitys

Kouvola Indians vahvisti aiemmin Europlayersin kautta julkistetut sopimukset amerikkalaisen ja saksalaisen kanssa.

Gridiron uutisoi monipuolisen Columbus Givensin sopimuksesta Kouvolaan jo tammikuussa, kun pelaaja julkisti sopimuksensa Europlayersissa. Nyt sopimus on saatu viimeisteltyä, ja pelaajan tulo Kouvolaan kesäksi varmistunut.

- Valitsin Kouvolan monien hyvien tarjousten joukosta. Yksi tärkeimmistä syistä on että uskon Indiansilla olevan ei ainoastaan hyvä, vaan loistava joukkue Vaahteraliigassa, Givens kertoo seuran sivuilla.

Pääosin blokkaavana sisempänä laitahyökkääjänä kokemusta hankkinut saksalainen Kristof Schroeder nähdään myös ensi kesänä Kouvolassa.

- Olen lojaali niille jotka kunnioittavat minua, ja aion antaa kaikkeni tälle joukueelle ja todistaa että olen mahtava valinta kun he pyysivät minua pelaamaan, Schroeder kommentoi Indiansin verkkosivustolla.

Lähde: indians.sporttisaitti.com

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Indians

Twitter

Yhteisö

Twitter