Gridiron Network
Gridiron.fi Menu

Rauankoski Seinäjoelta TAFTiin

jefumaster 3. joulukuuta 2012 12:26 @Jefumaster Ei kommentteja

VantaaTAFT

Kaksi kautta Crocodilesissa pelannut 22-vuotias Neem Rauankoski siirtyy vahvistamaan Vantaan TAFTia.

Rauankoski kuuluu niiden suomalaisten jenkkifutarien kasvavaan joukkoon, jotka ovat laatineet Europlayers-palveluun oman profiilinsa. Seinäjoelta pääkaupunkiseudulle siirtyvän nuoren pelaajan viimeisenä päivityksenä profiili-sivulta löytyy solmittu sopimus vantaalaisten kanssa.

Monipuolisen urheilutaustan omaava 184-senttinen ja 92 kiloinen pelaaja soveltuu laitahyökkääjän, sekä takapuolustajan pelipaikoille. Vantaalaiset tarvitsevatkin takakentälleen uusia nimiä Donavan Williamsin siirtyessä sarjanousija 69ersin vahvuuteen tulevalla kaudella.

Kommentoi

Kommentointi on suljettu.

TAFT

Twitter

Yhteisö

Twitter